fbpx

En ny måte å tjene penger på med henvisningslenker for medlemmer i M3-panelet

M3 Global Research introduserer en ny og enklere visning av alle henvisningsmuligheter på ett sted. En enkel måte å tjene penger på med henvisningsprogrammer og garantert ekstrainntekt som helseansatt.

Denne henvisningsveiledningen forklarer hvordan du får tilgang til og benytter dine nye henvisningslenker og optimaliserer muligheten til å tjene ekstra penger som helseansatt.
Vi tilbyr medlemmene i M3-panelet talløse måter å tjene ekstra penger på via nett, samtidig som du jobber fulltid som helseansatt. I tillegg til betalte markedsforskningsstudier, betalte nettundersøkelser og vårt eksklusive M3-ambassadørprogram tilbyr vi også forskjellige typer henvisningsprogrammer. Hvert henvisningsprogram har et forskjellig oppsett, og inneholder noen ganger flere henvisningslenker med et forskjellig pengebeløp som du kan tjene, avhengig av programmet.

De forskjellige variablene i disse betalte henvisningsprogrammene kan noen ganger være forvirrende, og det kan kanskje forhindre deg fra å bruke disse mulighetene på best mulig måte for å tjene ekstra penger. Derfor har M3 Global Research lagd et nytt verktøy til våre M3-medlemmer for å gjøre det lettere og raskere å holde oversikten over alle betalte henvisningsmuligheter og henvisningslenkene for disse. For å hjelpe deg å optimalisere ekstrainntektene dine som helseansatt, har vi nå samlet alle dine muligheter til betalte henvisninger og henvisningslenker på ett eneste sted, slik at du enkelt kan sammenligne og dele de som passer deg best.

Sjekk dette nye verktøyet ved å logge inn i din M3-konto og se etter instrumentpanelet  “Referral Opportunities” (Henvisningsmuligheter) i rullegardinmenyen “MORE” (MER). Følg brukerveiledningen for medlemmer nedenfor.

Hvis du ikke kjenner til henvisningsprogrammene og hvordan du kan tjene penger med henvisningslenker, finner du en oversikt her over det viktigste du trenger å vite.

Eller gå direkte til M3s brukerveiledning for hvordan du tjener penger på henvisningslenker, hvis du allerede kan svaret på disse spørsmålene.

 

Ting du må vite før du tjener penger på henvisningslenker

Hva er et henvisningsprogram?

I et nøtteskall er et henvisningsprogram et system som gir insentiv til å anbefale (også kalt henvise) produkter og/eller tjenester til folk man kjenner, familie, venner, kolleger og følgere på sosiale medier.

For noen som allerede bruker et produkt eller en tjeneste fra en bedrift de genuint tror på og nyter godt av selv, er dette en flott måte å tjene ekstra penger på. Tenk at det er mulig å tjene penger ved å si sin ærlige mening om noe man allerede liker og tror på! Så hvorfor ikke spre budskapet til folk du bryr deg om, så de også kan nyte godt av det, samtidig som du tjener ekstra penger? Alle vinner.

Den vanskelige biten er å finne en perfekt match og de beste henvisningsprogrammene for å tjene penger. Du må finne en bedrift du vil anbefale, og som kan gi deg en rimelig kompensasjon og de riktige verktøyene, så både henvisningsprosessen og utbetalingene går raskt og enkelt. En av de vanligste måtene å tjene penger på i henvisningsprogrammer, er rett og slett gjennom betalte henvisningslenker.

Hva er en henvisningslenke?

En henvisningslenke kalles også noen ganger en tilknyttet lenke eller en tilpasset invitasjonslenke. Det er en unik nettlenke som er forbundet med personen som anbefaler bedriften/produktet/tjenesten. Men hvordan fungerer en henvisningslenke, og hvordan får du betalt?

Bedriften du samarbeider med, gir deg en eller flere henvisningslenker som er spesialtilpasset for deg. Når noen klikker på din henvisningslenke og utfører ønsket handling (om det er å registrere seg, kjøpe eller dele noe), kan bedriften spore hvor mange av dine forbindelser som har klikket/foretatt seg noe, og betaler deg i henhold til de avtalte vilkårene for henvisningsprogrammet.

Hvordan du får betalt, er avhengig av bedriften og hva dere ble enige om. Som medlem av M3 Global Research får du betalt via dinM3 Wallet, som gir deg raske, praktiske og fleksible betalingsmetoder.

Hvor mye tjener man på en henvisningslenke?

Det finnes ikke noe standardsvar på dette spørsmålet. Hvor mye du får betalt når du deler henvisningslenker, er avhengig av bedriften du jobber for og produktene/tjenestene du anbefaler og fremmer. Som helseansatt og M3-medlem kan du nå se nøyaktig hvor mye du kan tjene for hvert henvisningsprogram på ett sted, ved bruk av det nye instrumentpanelet Referral Opportunities (Henvisningsmuligheter).

Hvis du vil vite mer om vervemarkedsføring og hvordan du kan tjene ekstra som helseansatt, anbefaler vi at du leser  M3s blogginnlegg 5 ways how to make extra money as a healthcare professional (foreligger kun på engelsk).  
extra income as healthcare professionals

Veiledning for M3-medlemmer om hvordan du kan tjene penger med henvisningslenker

Etter å ha oppklart hva henvisningsprogrammer og henvisningslenker er og hvordan de fungerer, kan vi gå til M3s brukerveiledning og finne ut hvordan det nye instrumentpanelet for henvisningsmuligheter fungerer og hvilke fordeler det gir.

Hvordan fungerer det nye instrumentpanelet for henvisninger?

Instrumentpanelet for henvisningsmuligheter er et nytt verktøy i din M3-konto. Det er utformet for å gjøre det lettere å raskere å invitere dine forbindelser fra helsesektoren til å bli med i M3-panelet, som gir dem mulighet til å delta i betalte markedsforskningsstudier og tjene ekstra penger selv.

I instrumentpanelet Referral Opportunities (Henvisningsmuligheter) finner du en liste over tilgjengelige henvisningsprogrammer. For hver mulighet ser du informasjon om hva du trenger å gjøre, hvor mye du kan tjene, når du får betalt og henvisningslenker som du lett kan kopiere og sende til forbindelsene dine.

Husk at det kan være flere enn én henvisningslenke til ett henvisningsprogram Du finner også ekstra informasjon om hva dine forbindelser må gjøre for at du skal få kompensasjon.  

5 trinn for å begynne å henvise med det nye instrumentpanelet Referral Opportunities

Hvis forbindelsene dine ikke kjenner til fordelene ved å delta i betalte markedsforskningsstudier som en måte å tjene ekstra penger på, anbefaler vi at du sender dem denne artikkelen når du inviterer dem til å registrere seg som medlem i M3-panelet:  How To Participate In Healthcare Market Research. (foreligger kun på engelsk).

Husk at det av og til ikke finnes noen henvisningsprogrammer i instrumentpanelet ditt. Ta det rolig! Instrumentpanelet blir jevnlig oppdatert avhengig av M3s markedsforskningsbehov og sesongen for kampanjer.

Følg med på e-poster med studieinvitasjoner. E-postene fra M3  (som kan være kun på engelsk), har alltid en direkte lenke til instrumentpanelet ditt for henvisningsmuligheter.
Referral program in healthcare

Hvilke fordeler gir det å henvise kolleger og anbefale dem å delta i betalte markedsforskningsstudier med M3 Global Research?

Bortsett fra å tjene ekstra penger ved å sende lenker til våre henvisningsprogrammer, hjelper du M3 Global Research å utføre flere markedsundersøkelser innenfor helseområdet, som påvirker fremtidige utviklinger innen helsesektoren og utfall for pasientene.

M3-studiene er en portal der helsepersonell deler sin ekspertise og synspunkter på nye behandlinger og helseprodukter/-tjenester. Innsikten som samles i studiene, blir grunnlaget for at organisasjoner som jobber med livsvitenskap skal foreta informerte beslutninger om hvordan de kan utvikle og forbedre produktene og tjenestene de tilbyr sine pasienter. Imens får helseansatte som deltar i M3s studier nye kunnskaper om utvikling og tendenser innenfor sine medisinske områder og får god kompensasjon for å bruke tiden sin på det.

Her (foreligger kun på engelsk) kan du lese om hva våre M3-panelmedlemmer, som er onkologer, synes om å delta i betalt markedsforskning med M3 Global Research og hvorfor de mener at dette er en nyttig kilde til informasjon og en bra måte å holde seg aktivt engasjert i fremtidig utvikling innen helseområdet. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om henvisningsprogrammene og henvisningslenkene til M3 Global Research, kan du kontakte vårt STØTTETEAM eller sende tilbakemeldingene dine i kommentarfeltet nedenfor.
extra income as a healthcare professional

Not a member of our panel yet?

Are you working as a health care professional? Are you looking for different ways to earn an extra income as a healthcare professional? If so, we want to hear about your experiences and opinions.

Leave a Reply

Join Today

Registration is free and only takes a few clicks

Panel Members

Check your available studies

latest posts

emerging respiratory treatments for lung cancer - cystic fibrosis - robotic navigation - gene-editing nanoparticles

Emerging Respiratory Treatments: Frontiers in Pulmonology

Emerging respiratory medicines and treatments, including robotic navigation and gene-editing nanoparticles, may significantly improve patient outcomes in the future for prevalent pulmonary diseases like lung cancer, cystic fibrosis, and chronic obstructive pulmonary disease.

Paid Studies About Medical Devices | M3 Guide

Real-World Evidence studies collect real-world data to evaluate the safety and performance of medical devices. This M3 Guide reveals how we conduct Real-World Evidence studies, how they contribute to better patient outcomes, and how healthcare professionals can get compensated.