fbpx

Nieuwe manier voor M3-panelleden om geld te verdienen met referentielinks

M3 Global Research introduceert een nieuwe en vereenvoudigde manier waarmee u al uw referentiemogelijkheden kunt zien op één plek. Een gemakkelijke manier om als professionele zorgverlener geld te verdienen met referentieprogramma’s en extra inkomen te garanderen.

In deze referentiehandleiding leggen we uit hoe u naar uw nieuwe referentielinks gaat en deze gebruikt, zodat u kunt optimaliseren hoe u er als professionele zorgverlener extra geld bijverdient
We bieden M3-panelleden diverse manieren om online extra geld te verdienen naast hun fulltime werk als professionele zorgverlener. Naast onze betaalde marktonderzoeken, betaalde online enquêtes en ons exclusieve M3-Ambassadeurprogramma bieden we ook nog verschillende soorten referentieprogramma’s. Elk referentieprogramma is anders opgezet, en afhankelijk van het programma zijn er soms meerdere referentielinks waarmee u verschillende geldbedragen kunt verdienen.

Deze verschillende variabelen in de betaalde referentieprogramma’s zijn soms verwarrend, met als mogelijk gevolg dat u uw referentiemogelijkheden niet optimaal benut voor het verdienen van extra geld. Daarom heeft M3 Global Research een nieuw hulpmiddel ontwikkeld waarmee onze M3-leden gemakkelijker en sneller alle betaalde referentiemogelijkheden en de bijbehorende referentielinks bij kunnen houden. Om u te helpen uw extra inkomen als professionele zorgverlener te maximaliseren, hebben we nu al uw betaalde referentiemogelijkheden en referentielinks op één plek verzameld, zodat u ze gemakkelijk kunt vergelijken en kunt delen wat het beste bij u past.

Bekijk dit nieuwe hulpmiddel door in te loggen op uw M3-account, en zoek dan uw dashboard met referentiemogelijkheden op in het keuzemenu bij “MEER”. Volg de onderstaande gebruikershandleiding.

Als u niet bekend bent met referentieprogramma’s en hoe u geld kunt verdienen met referentielinks, dan is hier een overzicht van de belangrijkste dingen die u moet weten.

Of ga rechtstreeks naar de M3-gebruikershandleiding over hoe u geld kunt verdienen met referentielinks, als u de antwoorden op deze vragen al weet.

 

Wat u moet weten voordat u geld kunt verdienen met referentielinks

Wat is een referentieprogramma?

Kort gezegd is een referentieprogramma een systeem dat gebruikers stimuleert om producten en/of diensten aan te bevelen (ook wel refereren genoemd) bij familie, vrienden, collega’s, bekenden en volgers op sociale media.

Dit is een uitstekende manier om extra geld te verdienen voor iemand die zo’n product of dienst van een bedrijf toch al gebruikt, er vertrouwen in heeft en er zelf baat bij heeft. Verrassend genoeg kunt u zo dus extra geld verdienen door uw eerlijke mening te geven over iets waar u al plezier van hebt en in gelooft. Waarom zou u de mensen waar u om geeft hier dan niet over vertellen, zodat zij er ook van kunnen profiteren en u zelf tegelijkertijd extra geld kunt verdienen? Win-win voor iedereen.

Het lastigste is het vinden van de juiste match en de beste referentieprogramma’s om geld te verdienen. U moet een bedrijf zien te vinden dat u wilt aanbevelen, en dat een billijke vergoeding biedt plus de juiste hulpmiddelen om het geheel van aandragen en betaald krijgen soepel te laten verlopen. Een van de meest voorkomende manieren om geld te verdienen in een referentieprogramma is via betaalde referentielinks.

Wat is een referentielink?

Een referentielink, of ook wel een affiliate-link of aangepaste uitnodigingslink, is een unieke URL-link die gekoppeld is aan diegene die het bedrijf/product/de dienst aanbeveelt. Maar hoe werkt zo’n referentielink dan en hoe wordt er betaald?

Het bedrijf waarmee u samenwerkt, biedt u een of meerdere referentielinks die speciaal voor u zijn gemaakt. Hiermee kan het bedrijf dan bijhouden hoeveel van uw connecties op uw referentielink klikken en de gewenste actie ondernemen (zoals zich aanmelden, iets kopen of delen), en u het bedrag betalen volgens de overeengekomen voorwaarden van dat referentieprogramma.

Hoe u betaald wordt, is afhankelijk van het bedrijf en van wat er overeengekomen is. Als M3 Global Research-lid wordt u betaald via uw M3 Wallet, waarmee we u snelle, gemakkelijke en flexibele betaalmethodes bieden.

Hoeveel kan ik verdienen met referentielinks?

Er is geen algemeen antwoord op deze vraag. Hoeveel u betaald krijgt voor het delen van referentielinks is afhankelijk van het bedrijf waarmee u samenwerkt en de producten/diensten die u aanbeveelt. Als professionele zorgverlener en M3-lid kunt u nu op één plek precies zien hoeveel u bij elk referentieprogramma kunt verdienen, dankzij het nieuwe dashboardhulpmiddel met referentiemogelijkheden.

Als u meer wilt weten over affiliate-marketing en manieren om als professionele zorgverlener extra inkomen te verdienen, dan raden we aan ons M3-blogbericht 5 manieren om als professionele zorgverlener extra geld te verdienen te lezen (de content is in het Engels).
extra income as healthcare professionals

M3-gebruikershandleiding over hoe u geld kunt verdienen met referentielinks

Nu duidelijk is wat referentieprogramma’s en referentielinks zijn en hoe ze werken, kunnen we van start gaan met de M3-gebruikershandleiding over hoe het nieuwe dashboardhulpmiddel met referentiemogelijkheden werkt en wat de voordelen zijn.

Het nieuwe dashboard met referentiemogelijkheden – hoe werkt het?

Het dashboard met referentiemogelijkheden is een nieuw hulpmiddel in uw M3-account. Het is zodanig ontworpen dat u gemakkelijker en sneller uw connecties in de zorg kunt uitnodigen zich aan te sluiten bij ons M3-panel, waarmee ze de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan betaald marktonderzoek en ze zelf extra geld kunnen verdienen.

Op het dashboard met referentiemogelijkheden ziet u een lijst met beschikbare referentieprogramma’s. Bij elke mogelijkheid vindt u informatie over wat u moet doen, hoeveel u kunt verdienen en wanneer u betaald krijgt, en ook de referentielinks die u gemakkelijk kunt kopiëren om naar uw connecties te versturen. Denk eraan dat er mogelijk meer dan één referentielink in een referentieprogramma is. Ook vindt u aanvullende informatie over wat uw connecties moeten doen: welke gewenste actie ze moeten voltooien zodat u een vergoeding ontvangt.

5 stappen om met aandragen te starten via het nieuwe dashboard met referentiemogelijkheden

Als uw connecties niet bekend zijn met de voordelen van deelname aan betaald marktonderzoek als manier om extra geld te verdienen, dan raden we u aan ze dit artikel te sturen wanneer u ze uitnodigt zich als M3-panellid te registreren: Hoe kunt u deelnemen aan marktonderzoek in de gezondheidszorg (de content is in het Engels).

Merk op dat er soms geen referentieprogramma’s te zien zijn op uw dashboard met referentiemogelijkheden. Maakt u zich geen zorgen! Het dashboard wordt regelmatig bijgewerkt, afhankelijk van de marktonderzoekbehoeften van M3 en de seizoensgebondenheid van de campagnes.

Houd uw e-mail in de gaten voor onderzoeksuitnodigingen. De samenvattings-e-mails van M3 (de content is in het Engels) bevatten altijd een rechtstreekse link naar uw dashboard met referentiemogelijkheden.  
Referral program in healthcare

Wat zijn de voordelen van het aandragen van collega’s en ze aan te bevelen mee te doen aan betaalde marktonderzoeken bij M3 Global Research?

U verdient niet alleen extra geld via de referentielinks in onze referentieprogramma’s, maar u helpt M3 Global Research ook om meer marktonderzoeken uit te voeren die van invloed zijn op toekomstige ontwikkelingen in de gezondheidszorg en patiëntresultaten.

De M3-onderzoeken zijn een uitstekende manier voor professionele zorgverleners om hun expertise en meningen te delen over nieuwe behandelingen en producten/diensten in de gezondheidszorg. De inzichten die uit de onderzoeksresultaten naar voren komen, dienen als basis voor biowetenschappelijke organisaties om weloverwogen beslissingen te nemen over hoe ze hun producten en diensten voor patiënten kunnen ontwikkelen en verbeteren. Tegelijkertijd doen professionele zorgverleners die deelnemen aan M3-onderzoeken nieuwe kennis op over ontwikkelingen en trends in hun medische vakgebieden, en worden ze ruimschoots vergoed voor hun tijd.

Hier kunt u lezen (de content is in het Engels) wat twee van onze als oncoloog werkzame M3-panelleden vinden van het deelnemen aan betaald marktonderzoek via M3 Global Research, en waarom zij denken dat dit een waardevolle informatiebron vormt en een uitstekende manier om actief betrokken te blijven bij toekomstige ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Als u vragen hebt of meer informatie wilt over de referentieprogramma’s en referentielinks van M3 Global Research, neem dan contact op met ons SUPPORTTEAM of deel uw feedback in het onderstaande
extra income as a healthcare professional

Not a member of our panel yet?

Are you working as a health care professional? Are you looking for different ways to earn an extra income as a healthcare professional? If so, we want to hear about your experiences and opinions.

1 comment

Leave a Reply

Join Today

Registration is free and only takes a few clicks

Panel Members

Check your available studies

latest posts

emerging respiratory treatments for lung cancer - cystic fibrosis - robotic navigation - gene-editing nanoparticles

Emerging Respiratory Treatments: Frontiers in Pulmonology

Emerging respiratory medicines and treatments, including robotic navigation and gene-editing nanoparticles, may significantly improve patient outcomes in the future for prevalent pulmonary diseases like lung cancer, cystic fibrosis, and chronic obstructive pulmonary disease.

Paid Studies About Medical Devices | M3 Guide

Real-World Evidence studies collect real-world data to evaluate the safety and performance of medical devices. This M3 Guide reveals how we conduct Real-World Evidence studies, how they contribute to better patient outcomes, and how healthcare professionals can get compensated.