fbpx

Ny måde at tjene penge på med henvisningslinks for M3-panelmedlemmer

M3 Global Research indfører en ny og enklere måde at se alle dine henvisningsmuligheder på et sted. En let måde at tjene penge på med henvisningsprogrammer og garanti for ekstra indtægt som sundhedsprofessionel.

Denne henvisningsvejledning forklarer, hvordan du tilgår og benytter dine nye henvisningslinks, så du kan optimere, hvordan du får en ekstra biindtægt som sundhedsprofessionel.
Vi tilbyder M3-panelmedlemmer en lang række måder at tjene ekstra penge online på, samtidig med at de arbejder fuld tid som sundhedsprofessionelle. Ud over aflønnede markedsundersøgelser, online-surveys og vores eksklusive M3-ambassadørprogram tilbyder vi også forskellige former for henvisningsprogrammer. Alle henvisningsprogrammer har forskellige opsætninger og inkluderer nogle gange flere henvisningslinks med et forskelligt beløb, du kan tjene, afhængigt af programmet.

De forskellige parametre i disse aflønnede henvisningsprogrammer kan nogle gange være forvirrende, hvilket kan få dig til at afstå fra at udnytte dine henvisningsmuligheder på den bedste måde for at tjene ekstra penge. Derfor har M3 Global Research lavet et nyt værktøj til vores M3-medlemmer, der gør det lettere og hurtigere at holde styr på alle aflønnede henvisningsmuligheder og deres tilknyttede henvisningslinks. For at hjælpe dig med at optimere dine ekstra indtægter som sundhedsprofessionel har vi nu samlet alle dine aflønnede henvisningsmuligheder og henvisningslinks på et enkelt sted, så du let kan sammenligne og dele dem, der passer dig bedst.

Tjek dette nye værktøj ud ved at logge ind på din M3-konto og gå ind på dit “Referral Opportunities” dashboard i rullemenuen “MORE”. Følg nedenstående vejledning for medlemmer.

Hvis du ikke kender henvisningsprogrammerne og ikke ved, hvordan du tjener penge gennem henvisningslinks, får du her en oversigt over de vigtigste ting, du skal vide.

Eller gå direkte til M3’s guide til, hvordan du tjener penge gennem henvisningslinks, hvis du allerede kender svaret på disse spørgsmål.

Ting, du skal vide, inden du kan tjene penge på henvisningslinks

Hvad er et henvisningsprogram?

Kort sagt er et henvisningsprogram et system, der giver brugere incitament til at anbefale (også kaldet henvise til) produkter og/eller tjenester til folk, de kender; familie, venner, kolleger og følgere på sociale medier. For personer, der allerede anvender et produkt eller en tjeneste fra en virksomhed, de virkelig tror på og nyder godt af personligt, er dette en glimrende måde at tjene ekstra penge på. Utroligt nok tjener du penge på at sige din ærlige mening om noget, du allerede nyder godt af og tror på.

Så hvorfor ikke sprede det gode ord til folk, der betyder noget for dig, så de også kan profitere af det, samtidig med at du tjener ekstra penge? Alle vinder.

Udfordringen er at finde det perfekte match og de bedste henvisningsprogrammer for at tjene penge. Du vil skulle finde en virksomhed, du ønsker at anbefale og som kan give dig en fair aflønning, og de rette værktøjer til at gøre processen med henvisning og aflønning enkel og bekvem. En af de mest almindelige måder at tjene penge i et henvisningsprogram på er gennem aflønnede henvisningslinks.

Hvad er et henvisningslink?

Et henvisningslink (nogle gange også kaldet et affiliate link eller personligt invitationslink) er et unikt URL-link, der er knyttet til den person, der anbefaler virksomheden/produktet/tjenesten. Men hvordan fungerer et henvisningslink, og hvordan bliver du aflønnet?

Virksomheden, du arbejder hos, vil give dig et eller flere henvisningslinks, der er personligt tilpasset dig. Når nogen klikker på dit henvisningslink og handler som ønsket (uanset om det er at registrere sig, købe eller dele noget), kan virksomheden dermed spore, hvor mange af dine forbindelser, der har klikket/reageret, og betale dig i overensstemmelse med de aftalte vilkår og betingelser i det pågældende henvisningsprogram.

Hvordan du bliver betalt, afhænger af virksomheden, og hvad der er aftalt. Som et M3 Global Research-medlem bliver du aflønnet gennem din M3 Wallet, der giver dig hurtige, komfortable og fleksible betalingsmetoder.

Hvor meget tjener du på henvisningslinks?

Der er ikke noget generelt svar på dette spørgsmål. Hvor meget du bliver betalt, når du deler henvisningslinks, afhænger af virksomheden, du arbejder for og de produkter/tjenester, du anbefaler og advokerer for. Som sundhedsprofessionel og M3-medlem kan du nu se, præcist hvor meget du kan tjene ved hvert henvisningsprogram på ét sted, hvis du anvender det nye dashboard Referral Opportunities (henvisningsmuligheder).

Hvis du vil vide mere om affiliate marketing og måder at tjene ekstra penge på som sundhedsprofessionel, anbefaler vi, at du læser vores M3-blogindlæg (på engelsk) 5 ways how to make extra money as a healthcare professional.

 
extra income as healthcare professionals

Brugervejledning til M3-medlemmer vedr. optjening gennem henvisningslinks

Nu hvor det er forklaret, hvad henvisningsprogrammer og henvisningslinks er, og hvordan det fungerer, kan vi gå til M3’s brugervejledning i, hvordan det nye Referral Opportunities-dashboard virker, og hvad fordelene er.

Det nye dashboard for henvisningsmuligheder – hvordan fungerer det?

Referral Opportunities-dashboard er et nyt værktøj i din M3-konto. Det er designet til at gøre det lettere og hurtigere at invitere dine forbindelser blandt sundhedsprofessionelle til at slutte sig til vores M3-panel, så de kan deltage i aflønnede markedsundersøgelser og tjene ekstra penge selv.

I dashboardet for henvisningsmuligheder finder du en liste over tilgængelige henvisningsprogrammer. Hver mulighed vil informere om, hvad du skal gøre, hvor meget du kan tjene, når du bliver betalt, og de henvisningslinks, som du let kan kopiere og sende til dine forbindelser.

Husk, at der kan være mere end et henvisningslink i ét henvisningsprogram. Du finder også yderligere information om, hvad dine forbindelser skal gøre for at fuldføre de ønskede handlinger, så du kan blive aflønnet.

5 trin til at komme i gang med at henvise via det nye Referral Opportunities-dashboard

Hvis dine forbindelser ikke kender til fordelene ved at deltage i aflønnede markedsundersøgelser som en måde at tjene ekstra penge på, anbefaler vi, at du sender dem denne artikel, når du inviterer dem til at registrere sig som M3-panelmedlem: How To Participate In Healthcare Market Research.

Bemærk, at der kan være tidspunkter, hvor der ikke er nogen henvisningsprogrammer på dit Referral Opportunities-dashboard. Men bare rolig! Dashboardet opdateres regelmæssigt alt efter M3’s markedsanalysebehov og årstidsbestemte kampagner.

Hold øje med dine invitationsmails til undersøgelser. Vores M3 Digest Emails vil altid have et direkte link til dit Referral Opportunities-dashboard.
Referral program in healthcare

Hvad er fordelene ved at henvise kolleger og anbefale dem til at deltage i aflønnede markedsundersøgelser hos M3 Global Research?

Ud over at tjene ekstra penge med henvisningslinks i vores henvisningsprogrammer hjælper du M3 Global Research med at udføre flere markedsundersøgelser på sundhedsområdet, der vil påvirke fremtidens behandlingsudvikling og patientresultater.

M3-undersøgelser er et sted, hvor sundhedsprofessionelle kan dele deres ekspertise og holdninger omkring nye behandlinger og produkter/ydelser på sundhedsområdet. De indsigter, der indhentes gennem undersøgelsernes resultater, fungerer som grundlag for, at life science-virksomheder kan træffe informerede beslutninger om, hvordan de skal udvikle og forbedre deres produkter og tjenester til patienter.

Samtidig kan sundhedsprofessionelle, der deltager i M3-undersøgelser, opnå ny viden om udviklinger og tendenser på deres felt, og de bliver godt aflønnet for deres tid. Her kan du læse om (på engelsk), hvad to af vores M3-panelmedlemmer, der er onkologer, mener om at deltage i aflønnede markedsundersøgelser hos M3 Global Research, og hvorfor de mener, det er en værdifuld informationskilde og en god måde at holde sig aktivt engageret i fremtidens udvikling i sundhedsvæsenet. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information om M3 Global Researchs henvisningsprogrammer og henvisningslinks, er du velkommen til at kontakte vores SUPPORTTEAM eller dele din feedback i kommentarsektionen forneden.
extra income as a healthcare professional

Not a member of our panel yet?

Are you working as a health care professional? Are you looking for different ways to earn an extra income as a healthcare professional? If so, we want to hear about your experiences and opinions.

Leave a Reply

Join Today

Registration is free and only takes a few clicks

Panel Members

Check your available studies

latest posts

emerging respiratory treatments for lung cancer - cystic fibrosis - robotic navigation - gene-editing nanoparticles

Emerging Respiratory Treatments: Frontiers in Pulmonology

Emerging respiratory medicines and treatments, including robotic navigation and gene-editing nanoparticles, may significantly improve patient outcomes in the future for prevalent pulmonary diseases like lung cancer, cystic fibrosis, and chronic obstructive pulmonary disease.

Paid Studies About Medical Devices | M3 Guide

Real-World Evidence studies collect real-world data to evaluate the safety and performance of medical devices. This M3 Guide reveals how we conduct Real-World Evidence studies, how they contribute to better patient outcomes, and how healthcare professionals can get compensated.