fbpx

Nytt sätt att tjäna pengar med hänvisningslänkar för M3:s panelmedlemmar

M3 Global Research introducerar nu ett nytt och enklare sätt att se alla dina hänvisningsmöjligheter på ett och samma ställe. Ett enkelt sätt att tjäna pengar via hänvisningsprogram och en garanterad extrainkomst för sjukvårdspersonal.

Den här guiden beskriver hur du som sjukvårdsanställd kommer åt och använder dina nya hänvisningslänkar för att maximera din extrainkomst.
Vi erbjuder medlemmarna i M3-panelen många olika sätt att tjäna pengar online vid sidan av sitt heltidsarbete inom sjukvården. Förutom betalda marknadsundersökningar, betalda webbenkäter och vårt exklusiva M3 Ambassador-program erbjuder vi även olika typer av hänvisningsprogram. Varje hänvisningsprogram har sina egna regler och kan ibland innehålla flera olika hänvisningslänkar som ger olika betalt, beroende på programmet.

De olika variablerna i de betalda hänvisningsprogrammen kan ibland upplevas som förvirrande, vilket betyder att du eventuellt inte utnyttjar dem på bästa sätt. Det är därför som M3 Global Research har tagit fram ett nytt verktyg för alla M3-medlemmar – så att du snabbare och enklare kan få en överblick över vilka möjligheter du har att få ersättning för hänvisningar och tillgängliga hänvisningslänkar. För att hjälpa dig att maximera din extrainkomst som sjukvårdsanställd har vi nu samlat alla ersättningsberättigande hänvisningsmöjligheter och hänvisningslänkar på ett enda ställe, så att du enkelt kan jämföra dem och välja vad som passar dig.

Du hittar det nya verktyget genom att logga in på ditt M3-konto och leta upp kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter i rullgardinsmenyn under ”MER”. Följ anvisningarna nedan.

Om du inte är bekant med hänvisningsprogrammen och hur du kan tjäna pengar med hänvisningslänkar följer här en översikt över de viktigaste sakerna du bör känna till.

Du kan också gå direkt till M3:s användarguide om att tjäna pengar med hänvisningslänkar, om du redan vet svaren på de här frågorna.

Detta behöver du känna till innan du börjar tjäna pengar med hänvisningslänkar

Vad är ett hänvisningsprogram?

Enkelt uttryckt erbjuder hänvisningsprogram incitament för användare att rekommendera (även kallat hänvisa) produkter och/eller tjänster till människor de känner, som familj, vänner, kollegor och följare på sociala medier.

Detta är ett fantastiskt sätt att tjäna extra pengar för någon som redan använder en produkt eller tjänst från ett företag som de verkligen har förtroende för – och själva gynnas på köpet. Det fina i kråksången är att du tjänar pengar genom att ge uppriktiga synpunkter på någonting som du redan gillar och tror på. Så varför inte sprida den här informationen till människor du bryr dig om så att de också kan dra fördel av den, samtidigt som du tjänar pengar? Alla vinner.

Dock kan det vara svårt att hitta det rätta hänvisningsprogrammet att tjäna pengar på. Du måste hitta ett företag som du vill rekommendera och som kan erbjuda dig rimlig ersättning. Dessutom behöver du lättanvända verktyg för att genomföra hänvisningar och ta emot betalning. Ett av de vanligaste sätten att tjäna pengar från hänvisningsprogram är via betalda hänvisningslänkar.

Vad är en hänvisningslänk?

En hänvisningslänk, som ibland kallas en inbjudningslänk, är en länk till en unik webbadress som är kopplad till personen som rekommenderar företaget/produkten/tjänsten.

Men hur fungerar hänvisningslänken och hur får man betalt? Företaget som du samarbetar med kommer att ge dig en eller flera hänvisningslänkar som är särskilt framtagna för just dig. Det betyder att varje gång som någon klickar på din hänvisningslänk och gör det som önskas (detta kan vara att registrera sig, köpa eller dela någonting) så kan företaget se hur många av dina kontakter som klickade/agerade och betala dig i enlighet med villkoren för det aktuella hänvisningsprogrammet.

Hur du får betalt beror på företaget och vad ni har kommit överens. Som medlem i M3 Global Research får du betalt via din M3 Wallet, som är en snabb, praktisk och mångsidig betalningsmetod.

Hur mycket får jag betalt när jag använder en hänvisningslänk?

Det finns inget enhetligt svar på den frågan. Hur mycket du får betalt när du delar hänvisningslänkar beror på företaget du samarbetar med och vilka produkter/tjänster du rekommenderar. Som sjukvårdsanställd och M3-medlem kan du nu se precis hur mycket du kan tjäna med varje hänvisningsprogram, på ett och samma ställe, via den nya kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter.

Om du vill läsa mer om marknadsföringssamarbeten och hur du som sjukvårdsanställd kan tjäna extrapengar, rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg 5 ways to make extra money as a healthcare professional (på engelska).
extra income as healthcare professionals

Guide för M3-medlemmar som vill tjäna pengar med hänvisningslänkar

Nu när vi har förklarat vad hänvisningsprogram och hänvisningslänkar är kan vi gå direkt till M3:s användarguide som beskriver hur den nya kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter fungerar och vilka fördelar den har.

Den nya kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter – hur fungerar den?

Kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter är ett nytt verktyg på ditt M3-konto. Den är utformad för att göra det snabbare och enklare att bjuda in dina kontakter inom sjukvården till att bli medlemmar i vår M3-panel, vilket ger dem möjlighet att själva delta i betalda marknadsundersökningar och skaffa sig en extrainkomst.

På kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter hittar du en lista över alla tillgängliga hänvisningsprogram. Varje möjlighet innehåller information om vad du behöver göra, hur mycket du kan tjäna, när du får betalt, samt hänvisningslänkar som du enkelt kan kopiera och skicka till dina kontakter.

Kom ihåg att varje hänvisningsprogram kan innehålla mer än en hänvisningslänk. Du hittar dessutom information om vad dina kontakter behöver göra för att du ska få betalt.

Kom igång med den nya kontrollpanelen för hänvisningsmöjligheter i fem steg:

Om dina kontakter inte känner till fördelarna med att delta i betalda marknadsundersökningar för att tjäna extra pengar rekommenderar vi att du skickar dem följande artikel i samband med att du bjuder in dem att registrera sig som panelmedlemmar hos M3: How To Participate In Healthcare Market Research (på engelska).

Observera att det kan finnas gånger då inga hänvisningsprogram visas på din kontrollpanel för hänvisningsmöjligheter. Oroa dig inte! Kontrollpanelen uppdateras regelbundet baserat på behoven i M3:s marknadsundersökningar och vilka kampanjer som är aktuella.

Håll utkik efter e-postinbjudningar till studier. E-postmeddelandena M3 Digest (på engelska) innehåller alltid en direktlänk till kontrollpanelen med hänvisningsmöjligheter.  
Referral program in healthcare

Vad är fördelarna med att hänvisa kollegor och rekommendera att de deltar i betalda marknadsundersökningar från M3 Global Research?

Förutom möjligheten att tjäna pengar via hänvisningslänkarna i våra hänvisningsprogram så hjälper du M3 Global Research att genomföra fler marknadsundersökningsstudier som påverkar den framtida utvecklingen inom sjukvården och patientutfallen.

M3:s studier är ett sätt för sjukvårdspersonal att dela med sig av sina kunskaper och åsikter om nya behandlingar och produkter/tjänster som rör sjukvården. De insikter som studierna ger används som underlag av medicinska företag som vill fatta välgrundade beslut om hur de bör utveckla och förbättra sina produkter och tjänster.

Dessutom får sjukvårdspersonal som deltar i M3:s studier information om den senaste utvecklingen och nya trender inom deras terapiområde, samt betydande ersättning för sin tid.

Här kan du läsa (på engelska) om vad två av M3:s panelmedlemmar, som båda är onkologer, tycker om att delta i betalda marknadsundersökningar från M3 Global Research och varför de ser dessa som värdefulla källor till information och ett utmärkt sätt att hålla sig aktivt engagerade i framtida utvecklingar inom sjukvården.

Om du undrar över någonting eller vill ha mer information om M3 Global Researchs hänvisningsprogram och hänvisningslänkar är du välkommen att kontakta vårt SUPPORTTEAM eller lämna feedback i kommentarsfältet nedan.
extra income as a healthcare professional

Not a member of our panel yet?

Are you working as a health care professional? Are you looking for different ways to earn an extra income as a healthcare professional? If so, we want to hear about your experiences and opinions.

Leave a Reply

Join Today

Registration is free and only takes a few clicks

Panel Members

Check your available studies

latest posts