fbpx

Uusi tapa M3-paneelin jäsenille ansaita rahaa suosittelulinkkien avulla

M3 Global Research esittelee uuden ja yksinkertaisen keinon nähdä kaikki suosittelumahdollisuutesi samassa paikassa. Helppo tapa ansaita rahaa suositteluohjelmien avulla ja taattu lisätulo terveydenhuollon ammattilaisena.

Suosittelujen käyttöoppaassa kerrotaan, kuinka löydät uudet suosittelulinkkisi ja kuinka niitä käytetään optimoimaan lisätulojen ansaitseminen terveydenhuollon ammattilaisena.

Tarjoamme M3-paneelin jäsenille useita tapoja tienata lisärahaa verkossa samalla kun työskentelet kokoaikaisesti terveydenhuollon ammattilaisena. Palkkiollisten markkinatutkimusten, verkkokyselyiden ja rajatun M3 lähettiläs -ohjelman lisäksi tarjoamme myös erityyppisiä suositteluohjelmia. Jokainen suositteluohjelma on erilainen ja joskus niihin kuuluu useita suosittelulinkkejä, joiden avulla voit ansaita eri rahasummia ohjelmasta riippuen.

Näiden suositteluohjelmien eri muuttujat voivat joskus olla hämmentäviä, mikä saattaa estää sinua käyttämästä suosittelumahdollisuuksiasi parhaalla tavalla lisärahan ansaitsemiseksi. Tämän vuoksi M3 Global Research on luonut uuden työkalun M3-jäsenille helpottaakseen ja nopeuttaakseen suosittelumahdollisuuksien ja niihin liittyvien suosittelulinkkien seuraamista. Jotta voit maksimoida lisätulot terveydenhuollon ammattilaisena, olemme nyt koonneet kaikki suosittelumahdollisuutesi ja suosittelulinkkisi samaan paikkaan, jolloin voit helposti verrata niitä ja jakaa parhaiten soveltuvat.

Tutustu uuteen työkaluun kirjautumalla M3-tilillesi ja etsi suosittelumahdollisuuksien aloitussivu pudotusvalikosta ”LISÄÄ”. Noudata jäsenten käyttöopasta alla.

Jos et tunne suositteluohjelmia etkä tiedä, kuinka ansaita rahaa suosittelulinkkien avulla, tässä on yleiskatsaus tärkeimpiin asioihin, jotka sinun on hyvä tietää.

Tai siirry suoraan kohtaan M3-käyttöopas rahan ansaitsemisesta suosittelulinkkien avulla, jos tiedät jo vastauksen edeltäviin kysymyksiin.

Asioita, jotka on hyvä tietää ennen kuin ansaitset rahaa suosittelulinkkien avulla

Mikä on suositteluohjelma?

Suositteluohjelma on yksinkertaisesti järjestelmä, joka kannustaa käyttäjiä suosittelemaan tuotteita ja/tai palveluja heidän tuntemilleen henkilöille, perheenjäsenille, kollegoille ja sosiaalisen median seuraajille.

Tämä on hyvä keino ansaita rahaa henkilölle, joka käyttää jo tuotteita tai palveluja yritykseltä, johon hän aidosti uskoo ja josta hän hyötyy itse. On mahtavaa, että ansaitset lisärahaa kertomalla rehellisen mielipiteesi jostain, josta jo nautit ja johon uskot. Joten miksi et kertoisi siitä sinulle tärkeille ihmisille, jotta he voivat myös hyötyä, samalla kun ansaitset lisärahaa? Kaikki voittavat.

Vaikeinta on löytää täydellinen pari ja paras suositteluohjelma rahan ansaitsemiseksi. Sinun on löydettävä yritys, jota haluat suositella ja joka tarjoaa sinulle kohtuullisen korvauksen ja oikeat työkalut, joiden avulla suosittelu ja maksun saaminen on helppoa ja mukavaa. Yksi yleisimmistä tavoista ansaita rahaa suositteluohjelmien avulla on käyttää suosittelulinkkejä, joista saa palkkion.

Mikä on suosittelulinkki?

Suosittelulinkki, jota joskus kutsutaan affiliate-linkiksi tai yksilölliseksi kutsulinkiksi, on yksilöllinen URL-linkki, joka yhdistetään henkilöön, joka suosittelee yritystä/tuotetta/palvelua. Mutta kuinka suosittelulinkki toimii ja kuinka saat maksun?

Yritys, jonka kanssa teet yhteistyötä, tarjoaa sinulle yhden tai useamman suosittelulinkin, jotka on yksilöity sinulle. Näin joka kerta, kun joku klikkaa suosittelulinkkiäsi ja toimii halutulla tavalla (rekisteröityy, ostaa tai jakaa jotain), yritys voi jäljittää, kuinka moni yhteyshenkilöistäsi klikkasi / teki halutun toiminnan, jolloin he voivat maksaa suositteluohjelman sovittujen ehtojen mukaisesti.

Maksutapa riippuu yrityksestä ja sovituista ehdoista. M3 Global Researchin paneelin jäsenenä saat maksusi seuraavalla tavalla: M3 Wallet. Se tarjoaa sinulle nopeat, mukavat ja joustavat maksutavat.

Kuinka paljon rahaa saa suosittelulinkkien avulla?

Tähän kysymykseen ei ole yleistä vastausta. Palkkion määrä jakamistasi suosittelulinkeistä riippuu yrityksestä, jonka kanssa teet yhteistyötä, ja tuotteista/palveluista, joita suosittelet ja edustat. Terveydenhuollon ammattilaisena ja M3-paneelin jäsenenä pystyt nyt näkemään samassa paikassa, kuinka paljon voit ansaita kustakin suositteluohjelmasta, kun käytät Suosittelumahdollisuuksien aloitussivun työkalua.

Jos haluat lukea lisää vertaismarkkinoinnista ja tavoista ansaita lisätuloja terveydenhuollon ammattilaisena, suosittelemme, että luet M3 Blog -julkaisumme 5 tapaa ansaita lisärahaa terveydenhuollon ammattilaisena (englanninkielinen).

 

extra income as healthcare professionals

M3-jäsenten käyttäjän opas rahan ansaitsemisesta suosittelulinkkien avulla

Kun olemme selittäneet, mitä ovat suositteluohjelmat ja suosittelulinkit, voimme siirtyä M3-jäsenten käyttäjän oppaaseen, joka kertoo, kuinka Suosittelumahdollisuudet-aloitussivutyökalu toimii ja mitkä ovet sen edut.

Uusi suosittelumahdollisuuksien aloitussivu – kuinka se toimii?

Suosittelumahdollisuuksien aloitussivu on uusi työkalu M3-tililläsi. Se on suunniteltu, jotta sinun on helpompi ja nopeampi kutsua tuntemiasi terveydenhuollon ammattilaisia liittymään M3-paneeliimme, joka antaa heille mahdollisuuden osallistua markkinatutkimuksiin ja ansaita rahaa itse.

Suosittelumahdollisuuksien aloitussivulla löydät luettelon aktiivisista suositteluohjelmista. Jokaisesta mahdollisuudesta löydät tiedot siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä, kuinka paljon voit ansaita, sekä suosittelulinkit, jotka voit helposti kopioida ja lähettää tuttavillesi.

Huomaa, että yhdessä suositteluohjelmassa voi olla useampi kuin yksi linkki. Löydät myös lisätietoa siitä, mitä tuttaviesi tarvitsee tehdä, jotta he tekevät halutun toiminnan, jotta voit saada palkkiosi.

5 vaihetta, jotta voit aloittaa suosittelun käyttäen uutta suosittelumahdollisuuksien aloitussivua

Jos tuttavasti eivät tiedä markkinatutkimuksiin osallistumisen etuja keinona ansaita lisärahaa, suosittelemme sinua lähettämään heille seuraavan artikkelin, kun kutsut heidät rekisteröitymään M3-paneelin jäseneksi. Kuinka osallistua terveydenhuoltoalan markkinatutkimuksiin (englanninkielinen).

Huomaa, että joskus suosittelumahdollisuuksien aloitussivullasi ei näy suosittelumahdollisuuksia. Ei hätää! Aloitussivu päivitetään säännöllisesti M3:n markkinatutkimustarpeiden ja kampanjakausien mukaan.

Pidä silmällä tutkimuskutsuviestejämme. M3 Digest Emails -viestimme (englanninkielinen) sisältää aina suoran linkin suosittelumahdollisuuksien aloitussivulle.  
Referral program in healthcare

Mitä hyötyä on siitä, että suosittelet kollegoillesi M3 Global Researchia ja osallistumaan sen tarjoamiin markkinatutkimuksiin?

Sen lisäksi, että ansaitset rahaa suosittelulinkkien avulla suositteluohjelmistamme, autat M3 Global Researchia tekemään enemmän terveydenhuoltoalan markkinatutkimusta, joka vaikuttaa tuleviin terveydenhuollon kehityksiin ja potilastuloksiin.

M3-tutkimukset ovat mahdollisuus terveydenhuollon ammattilaisille kertoa kokemuksistaan ja mielipiteistään uusista hoidoista ja terveydenhuollon tuotteista/palveluista. Tutkimuksesta kootut näkemykset toimivat perustana biotiedeorganisaatioille, kun he tekevät tietoisia päätöksiä tuotteiden kehittämiseksi ja parantamiseksi potilaille. Samalla M3-tutkimuksiin osallistuvat terveydenhuollon ammattilaiset saavat uutta tietoa alansa kehityksistä ja trendeistä sekä palkkion käyttämästään ajasta.

Voit lukea tästä (englannin kielellä) kahden M3-paneelin jäsenemme, jotka ovat onkologeja, ajatuksia markkinatutkimuksiin osallistumisesta M3 Global Researchin kautta ja miksi he uskovat, että tämä on arvokas tietolähde ja hyvä keinoa osallistua aktiivisesti tulevaisuuden terveydenhuollon kehitykseen. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoa M3 Global Researchin suositteluohjelmista ja -linkeistä, ota yhteyttä TUKITIIMIIN tai kirjoita palautteesi kommenttiruutuun alla
extra income as a healthcare professional

Not a member of our panel yet?

Are you working as a health care professional? Are you looking for different ways to earn an extra income as a healthcare professional? If so, we want to hear about your experiences and opinions.

Leave a Reply

Join Today

Registration is free and only takes a few clicks

Panel Members

Check your available studies

latest posts