fbpx

Mielipiteesi suomalaisesta kokeilusta, joka paransi lasten vastustuskykyä 28 päivässä

pediatric disease

Selvitä, mitä yhteisömme sanoo viimeisimmän M3 Pulse -kyselymme aiheesta ja osallistu tämän kuukauden Pulse-kyselyyn.

Vahvan vastustuskyvyn aikainen kehittyminen on erittäin tärkeää lasten terveydelle. Viruksia, bakteereja, sieniä ja loisia vastaan taistelemisen lisäksi immuunijärjestelmällä on myös muita tehtäviä, joihin kuuluu kudoksen korjaaminen, haavojen parantuminen, kuolleiden ja syöpäsolujen poistaminen ja terveen suolistobakteeriston muodostaminen.

Ensimmäistä kertaa kokeilu tehtiin Suomessa, jossa päivähoitoympäristöä muokattiin, jotta voitiin testata muutoksia lasten mikrobiomissa. Pieni metsä istutettiin heidän muutoin kaupunkimaiseen ympäristöönsä ja lapsia rohkaistiin huolehtimaan kasveista ja leikkimään maaperässä. Vain 28 päivän jälkeen lasten suoliston ja ihon mikrobiomi vaikutti terveemmältä ja heidän veressään havaittiin aikaisempaa enemmän T-soluja ja muita tärkeitä vastustuskyvyn markkereita.  

Pandemian alkamisen jälkeen lapsia on suojattu altistumiselta kaikille mikrobeille pitämällä turvavälejä, eristämällä muista ja desinfioimalla pintoja, mikä saattaa vaikuttaa negatiivisesti heidän vastustuskykyynsä tulevaisuudessa.

Osallistu tämän kuukauden M3 Pulse -kyselyyn ja kerro mielipiteesi uudesta aiheesta

Kuinka huolissasi olet terveydenhuollon ammattilaisena ilmastonmuutoksen vaikutuksesta yleiseen terveyteen ja terveydenhuollon tarjoamiseen?

Osallistu
Kun rekisteröidyt M3 Global Researchin paneeliin, saat kuukausittaisen M3 Pulse kysymyksen ja -tulokset suoraan sähköpostiisi. *

*Rekisteröityminen on maksutonta ja vaatii vain muutaman napsautuksen. Kun rekisteröidyt paneeliimme, saat myös sähköpostikutsuja tutkimuksiimme, joista maksetaan palkkio. Tutkimusten aiheet liittyvät laajasti terveydenhuoltoon.