fbpx

Vad är marknadsundersökning? Och varför ändvänds det inom hälso- och sjukvården?

bezahlte umfragen

Hälso- och sjukvårdsbranschen använder marknadsundersökningar för att få tillgång till expertutlåtanden från läkare och en mängd andra yrkesverksamma om hälsoprodukter och tjänster som marknadsförs eller potentiellt kommer att marknadsföras, för att säkerställa att de är relevanta, säkra och möter kundens behov.

M3 Global Research utför marknadsundersökningar.

M3 Global Research utför marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvården, som bidrar till att experter, läkemedelsföretag och andra ledare inom branschen får djupare förståelse och mer kunskap om vad som behöver utvecklas. Informationen samlas in genom att vi utför betalda undersökningar tillsammans med vår panel av läkare, patienter och annan personal inom sjukvården via online enkäter, intervjuer, gruppdiskussioner, samt andra metoder.

När M3 Global Researchs panelmedlemmar deltar i marknadsundersökningar, påverkar de hur hälso- och sjukvården formas och utvecklas. Undersökningarna hjälper läkemedelsföretag och biovetenskapliga organisationer att förstå hur deras läkemedel och produkter används eller kan komma att användas i framtiden. Genom att lyssna på erfarenheterna från patienter som lever med specifika tillstånd eller sjukdomar, samt från vårdpersonal som behandlar dem, kan välgrundade beslut fattas om vad som behöver förbättras.   

För att läsa mer om tidigare undersökningar av M3 Global Research kan du utforska vår sida “M3 i media” där du kan läsa om ett nyligen genomfört projekt om överanvändning av antibiotika och medvetenheten hos läkare.

Om du vill läsa mer om hur man gör en marknadsundersökning eller hur du kan delta i betalda undersökningar, kan du besöka vårt avsnitt med Vanliga frågor eller kontakta oss här.

Vill du delta i betalda marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvård?

Gå med i M3 Global Research

Forma framtiden för vården och bli belönad

Registrera dig som vårdpersonal