fbpx

Vad är marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvård?

physician market research for medical experts

Hälso- och sjukvårdsbranschen använder marknadsundersökningar för att få tillgång till expertutlåtanden från läkare och en mängd andra yrkesverksamma om produkter och tjänster som för närvarande marknadsförs eller potentiellt kommer att marknadsföras, för att säkerställa att de är relevanta, säkra och har förutsättningar att lyckas.

Hos M3 Global Research fokuserar vi på marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvård och bidrar med information och vägledning till ledare inom branscherna sjukvård, läkemedel och medicinteknik.

När M3 Global Researchs panelmedlemmar deltar i studier påverkar de direkt sjukvårdsbranschens inriktning. Marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvård hjälper life science-organisationer att förstå hur deras läkemedel och produkter används eller kan komma att användas i framtiden. Det handlar också ofta om att lyssna på erfarenheterna från patienter som lever med de tillstånd de är intresserade av, samt från vårdpersonal som behandlar dessa tillstånd. 

För att läsa mer om tidigare undersökningar av M3 Global Research kan du utforska vår sida “M3 i media” där du kan läsa om ett nyligen genomfört projekt om överanvändning av antibiotika och medvetenheten hos läkare.

Om du vill läsa mer om marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvård och hur du kan delta i dem kan du besöka vårt avsnitt med Vanliga frågor eller kontakta oss här.

Vill du delta i betalda marknadsundersökningar inom hälso- och sjukvård?

Gå med i M3 Global Research

Forma framtiden för vården och bli belönad

Registrera dig som vårdpersonal