fbpx

Mener Du At Myndighetene Bør Tilby Befolkningen En Tredje Coronavirusvaksine Før Vinteren?

Finn ut hva samfunnet vårt hadde å si om temaet som ble dekket i vår siste M3 Pulse og delta i denne månedens Pulse.

Land rundt om i Europa gjør seg klare til å tilby befolkningen oppfriskningsvaksiner mot Covid-19 i høst og vinter, da det enda ikke er sikkert hvor lenge vaksinen beskytter etter andre dose.

Verdens helseorganisasjon (WHO) har imidlertid bedt landene om å slutte å gi oppfriskningsdoser, siden “vaksinegapet” mellom rike og fattige land blir større. Hvis man gjør mange mennesker i noen få land immune mens viruset får herje fritt i store deler av verden, mener noen eksperter at det kan dukke opp flere varianter i disse landene.

Og jo mer dette skjer, desto høyere blir risikoen for at viruset vil utvikle seg i den grad at vaksinene, behandlingene og testene våre ikke lenger vil være effektive.

Delta i denne månedens M3 Pulse og del dine tanker om dette nye temaet

Bør Norge følge i Sveriges fotspor og investere mer i ny helseteknologi for å forbedre responstiden til akuttmedisinske tjenester?

Delta
Ved å registrere deg hos M3 Global Research vil du motta M3 Pulses månedlige spørsmål og resultater direkte i innboksen din. *

* Registreringen er gratis og krever bare et par klikk. Ved å registrere deg i vårt panel vil du også via e-post bli invitert til våre betalte studier om et bredt utvalg av temaer knyttet til helsestell.