fbpx

Vindt U Dat De Nederlandse Overheid Haar Inwoners Voor De Winter Een Derde Vaccin Tegen Het Coronavirus Moet Aanbieden?

Ontdek wat onze gemeenschap te zeggen had over het onderwerp in onze laatste M3 Pulse en neem deel aan de Pulse van deze maand.

De Nederlandse regering heeft de Gezondheidsraad gevraagd advies uit te brengen over de vraag of een derde dosis van het Covid-vaccin nodig is, en het advies zal naar verwachting nog dit najaar worden gepubliceerd.

Maar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft opgeroepen te stoppen met het geven van boosterdoses nu de “vaccinatiekloof” tussen rijke en armere landen groter wordt. Sommige deskundigen zijn van mening dat het immuniseren van veel mensen in een paar landen terwijl het virus in grote delen van de wereld ongemoeid wordt gelaten, er alleen maar toe zal leiden dat er op deze plaatsen meer varianten opduiken.

En hoe meer dat gebeurt, hoe groter het risico dat het virus zodanig evolueert dat onze vaccins, behandelingen en tests niet langer effectief zijn.

Doe mee aan de M3 Pulse van deze maand en deel uw gedachten over dit nieuwe onderwerp

Heeft u overwogen te verhuizen voor professionele ontwikkeling en/of een betere kwaliteit van leven?

Deelnemen

Door u aan te melden bij M3 Global Research ontvangt u de maandelijkse M3 Pulse vraag en resultaten rechtstreeks in uw inbox. *