fbpx

Retningslinjerne For Starten Af Det Nye Skoleår Er Passende I Forhold Til At Holde Smitteniveauet Lavt På Trods Af Den Nye Deltavariant?

Find ud af, hvad vores fællesskab havde at sige om det emne, der blev dækket i vores seneste M3 Pulse, og deltag i denne måneds Pulse.

Sundhedsstyrelsen har for nyligt udstedt nye coronavirus-retningslinjer for starten af det nye skoleår. Den største udfordring er, at klasser ikke længere vil blive sendt hjem, eller skolerne lukket, hvis en af klassekammeraterne teste positiv for coronavirus. 

Elever vil nu først blive sendt hjem, hvis flere end 30 til 40 personer på skolen er smittet, hvis der er en supersprederbegivenhed på skolen, eller hvis der er nye og særligt bekymrende coronavirusvarianter blandt de smittede. Derudover vil eleverne ikke længere blive anset som værende en “tæt kontakt” til en smittet person, blot fordi de er i den samme klasse. 

Deltag i denne måneds M3 Pulse, og del dine tanker om dette nye emne

Bør Danmark følge det svenske initiativ og investere mere i nye sundhedsteknologier for at forbedre responstiden for akutberedskabet?

Deltag
Hvis du tilmelder dig M3 Global Research, vil du modtage det månedlige spørgsmål fra M3 Pulse og resultaterne direkte i din indbakke.*

* Tilmelding er gratis og kræver kun nogle få klik. Hvis du tilmelder dig vores panel, vil du også blive inviteret via e-mail til vores betalte undersøgelser om en bred vifte af sundhedsrelaterede emner.