fbpx

Hvad tænker du om indførelse af robotteknologi på danske hospitaler?

robotteknologi

Find ud af, hvad vores fællesskab havde at sige om det emne, der blev dækket i vores seneste M3 Pulse, og deltag i denne måneds Pulse.

Danmark ligger i forreste linje, når det handler om at indføre nye teknologier på hospitaler. Tidligere i år blev Syddansk Universitet (SDU) og Odense Universitetshospital (OUH) en del af Centre for Clinical Robotics (CCR). Dette nye forskningsmiljø sigter mod at øge samarbejdet mellem sundhedspersonale, forskere og ingeniører. Dermed kan robotteknologier under udvikling nu testes på virkelige hospitaler, og patientresultaterne kan måles.

Ifølge Thiusius Rajeeth Savarimuthu, forskningschef hos CCR, sigter initiativet mod at accelerere integrationen af nye teknologier i den danske sundhedssektor og hjælper med at øge populariteten af “automatiseringsløsninger”. Robotteknologi testes nu på hospitalerne og screenes af CCR, og hvis løsningerne er til gavn for patienterne, vil de blive indført på andre hospitaler i Danmark.

[infogram id="fc196ef2-d2b3-4346-bd9e-0421727fcdb0" prefix="YlR" format="interactive" title="Panel Pulse NOV_DNK"]

Deltag i denne måneds M3 Pulse, og del dine tanker om dette nye emne

Hvor bekymret er du som sundhedsperson for den indflydelse, klimaforandringer har på den almene sundhed og leveringen af sundhedspleje?

Deltag
Hvis du tilmelder dig M3 Global Research, vil du modtage det månedlige spørgsmål fra M3 Pulse og resultaterne direkte i din indbakke.*

* Tilmelding er gratis og kræver kun nogle få klik. Hvis du tilmelder dig vores panel, vil du også blive inviteret via e-mail til vores betalte undersøgelser om en bred vifte af sundhedsrelaterede emner.