fbpx

Uw mening over het opnieuw invoeren van maatregelen

Ontdek wat onze gemeenschap te zeggen had over het onderwerp in onze laatste M3 Pulse en neem deel aan de Pulse van deze maand.

Het aantal coronabesmettingen is in Nederland sinds het opheffen van de meeste beperkingen sneller dan verwacht gestegen. Het huidige besmettingsniveau vormt nog geen bedreiging voor kwetsbare groepen en het zorgsysteem. De deltavariant veroorzaakt echter meer ziektegevallen onder gedeeltelijk en zelfs geheel gevaccineerde mensen, waardoor de onzekerheid over deze en andere mogelijke varianten toeneemt. Daarom heeft de regering besloten om opnieuw maatregelen in te voeren om de verspreiding van de ziekte te voorkomen.

Doe mee aan de M3 Pulse van deze maand en deel uw gedachten over dit nieuwe onderwerp

Vindt u dat de Nederlandse overheid haar inwoners voor de winter een derde vaccin tegen het coronavirus moet aanbieden?

Deelnemen

Door u aan te melden bij M3 Global Research ontvangt u de maandelijkse M3 Pulse vraag en resultaten rechtstreeks in uw inbox. *

* Registratie is gratis en neemt slechts een paar klikken in beslag. Als u zich inschrijft bij ons panel, wordt u ook per e-mail uitgenodigd voor onze betaalde onderzoeken over een breed scala van onderwerpen in de gezondheidszorg.