fbpx

Hvad er markedsanalyse på sundhedsområdet?

bezahlte umfragen

Sundhedsbranchen bruger markedsanalyse til at skaffe ekspertsynspunkter fra læger og forskellige andre sundhedsprofessionelle vedrørende produkter og tjenester, som i øjeblikket bliver eller potentielt kan blive markedsført, for at sikre, at de er relevante, sikre og vil have mulighed for at få succes.

Hos M3 Global Research fokuserer vores markedsundersøgelser på sundhedspleje og giver indblik og vejledning til sundhedsbranchens ledere inden for sundhedspleje, lægemidler og medicinsk udstyr.

Når medlemmer af M3 Global Research-panelet deltager i undersøgelser, har de direkte indflydelse på den retning, sundhedsbranchen vil bevæge sig i. Markedsundersøgelser på sundhedsområdet hjælper lægevidenskabelige organisationer med at forstå, hvordan deres lægemidler og anordninger bruges eller eventuelt kan bruges i fremtiden. De indebærer også ofte, at man lytter til erfaringer fra patienter, der lever med de sygdomme, organisationerne er interesserede i, samt fra de læger, der behandler disse sygdomme.

Hvis du vil vide mere om tidligere M3 Global Research-undersøgelser, kan du udforske vores side “M3 i medierne“, hvor du kan læse om et nyligt projekt om overforbrug af antibiotika og lægernes kendskab til det.

Hvis du vil vide mere om markedsanalyse på sundhedsområdet, og hvordan du kan deltage i den, kan du læse vores afsnit med ofte stillede spørgsmål eller kontakte os her.

Er du klar til at deltage i betalte sundhedsundersøgelser?

Bliv medlem af M3 Global Research

Vær med til at forme fremtiden inden for sundhedspleje, og bliv belønnet

Tilmeld dig som sundhedsprofessionel