fbpx

Hva er markedsforskning om helsetjenester?

bezahlte umfragen

Helsesektoren bruker markedsforskning for å få tilgang til legers og annet helsepersonells sakkyndige meninger om produkter og tjenester som markedsføres eller potensielt vil bli markedsført, for å sikre at de er relevante, trygge og har mulighet til å bli en suksess

M3 Global Research sine markedsundersøkelser fokuserer på helsetjenester og på å gi innsikt og føringer til bransjeledere innen helsevesenet, legemiddelindustrien og den medisintekniske bransjen.

Når paneldeltakerne i M3 Global Research deltar i spørreundersøkelser, har de direkte innflytelse på retningen helsesektoren tar. Helserelaterte markedsundersøkelser hjelper livsvitenskapsorganisasjoner med å få bedre forståelse av hvordan legemidlene og utstyret deres blir brukt eller kan brukes i fremtiden. Undersøkelsene innebærer ofte at man også lytter til opplevelsen til både pasienter som lever med de aktuelle lidelsene og helsepersonellet som behandler dem. 

For å få mer informasjon om tidligere studier fra M3 Global Research, kan du gå til siden «M3 in Media», der du kan lese om et nylig prosjekt om overforbruk av antibiotika og legers oppmerksomhet på dette.

Hvis du har lyst til å lære mer om helserelatert markedsforskning og hvordan du kan delta, kan du gå til våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss her.

Sind Sie bereit, an bezahlten Studien im Gesundheitswesen teilzunehmen?

Schließen Sie sich M3 Global Research an

Gestalten Sie die Zukunft des Gesundheitswesens und werden Sie dafür belohnt

Registrieren Sie sich als Fachkraft im Gesundheitswesen