fbpx

Wat is marktonderzoek met betrekking tot de gezondheidszorg?

bezahlte umfragen

In de zorgsector wordt gebruik gemaakt van marktonderzoek om de deskundige meningen van artsen en uiteenlopende andere professionals te verkrijgen over producten en diensten die momenteel in de handel zijn of mogelijk worden gebracht, om er zeker van te zijn dat deze relevant en veilig zijn en een kans van slagen hebben.

Bij M3 Global Research richten we onze marktonderzoeken op de gezondheidszorg en het bieden van inzicht en richting aan leidende zorgbedrijven in de medische zorg, farmaceutica en medische hulpmiddelen.

Wanneer panelleden van M3 Global Research deelnemen aan onderzoeken, hebben ze een directe invloed op de richting van de zorgsector. Met behulp van marktonderzoeken in de gezondheidszorg krijgen biowetenschappelijke organisaties inzicht in hoe hun medicatie en apparatuur gebruikt wordt of in de toekomst gebruikt zou kunnen worden. In de onderzoeken wordt er ook vaak geluisterd naar de ervaringen van patiënten die leven met de aandoeningen waarin de bedrijven geïnteresseerd zijn, evenals naar de ervaringen van professionele zorgverleners die die aandoeningen behandelen. 

Als u meer wilt weten over eerdere onderzoeken van M3 Global Research, ga dan naar onze pagina ‘M3 in media‘ waar u kunt lezen over een recent project omtrent overmatig gebruik van antibiotica en bewustzijn bij artsen.

Als u meer wilt weten over marktonderzoek in de zorg en hoe u eraan deel kunt nemen, ga dan naar ons gedeelte Veelgestelde vragen of neem hier contact met ons op.

Bent u er klaar voor om deel te nemen aan betaalde zorgonderzoeken?

Sluit u aan bij M3 Global Research

Geef vorm aan de toekomst van de zorgsector en ontvang beloningen

Registreer u als professionele zorgverlener