fbpx

Mitä tarkoittaa markkinatutkimus?

bezahlte umfragen

Terveydenhoitoala käyttää markkinatutkimusta päästäkseen käsiksi lääkäreiden ja useiden muiden ammattilaisten asiantuntijamielipiteisiin tuotteista ja palveluista, joita markkinoidaan tällä hetkellä tai mahdollisesti, varmistaakseen, että ne ovat asianmukaisia, turvallisia ja että niillä on mahdollisuus menestyä.

M3 Global Researchilla markkinatutkimuksemme keskittyvät terveydenhuoltoon ja antamaan näkemyksiä ja suuntaviivoja terveydenhoitoalan johtajille lääketieteellisen hoidon, lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden alalla.

Kun M3 Global Researchin paneelin jäsenet osallistuvat tutkimuksiin, he vaikuttavat suoraan terveydenhoitoalan suuntauksiin. Terveydenhoitoalan markkinatutkimukset auttavat biotiedeorganisaatioita ymmärtämään, kuinka heidän lääkkeitään ja laitteitaan käytetään tai saatetaan käyttää tulevaisuudessa. He myös kuuntelevat usein heitä kiinnostavia sairauksia sairastavien potilaiden kokemuksia sekä näitä sairauksia hoitavien terveydenhuollon ammattilaisten kokemuksia.

Jos haluat lisätietoa M3 Global Researchin aikaisemmista tutkimuksista, tutustu M3 mediassa -sivuumme, jossa voit lukea viimeaikaisesta projektista antibioottien liikakäytöstä ja lääkäreiden tietoisuudesta.

Jos haluat lisätietoa terveydenhoitoalan markkinatutkimuksista ja siitä, kuinka voit osallistua niihin, vieraile UKK-osiossamme tai ota meihin yhteyttä tästä.

Oletko valmis osallistumaan terveydenhoitoalan tutkimuksiin?

Liity M3 Global Researchin paneeliin

Muokkaa terveydenhuollon tulevaisuuta ja ansaitse palkkioita

Rekisteröidy terveydenhuollon ammattilaisena