fbpx

Din holdning til vejen tilbage til normalen

Find ud af, hvad vores fællesskab havde at sige om det emne, der blev dækket i vores seneste M3 Pulse, og deltag i denne måneds Pulse.

Siden den sidste uge af juni er antallet af COVID-19-infektioner steget jævnt dag for dag til over tusind nye tilfælde om dagen. Selvom det tidligere blev afvist, mener man nu, at størstedelen af nye infektioner hos unge skyldes sociale begivenheden i forbindelse med europamesterskabet.

I denne sammenhæng bliver foranstaltninger løbende ophævet; hvoraf en af dem er restriktioner for rejsende fra lande med lave COVID-19-tal såsom Holland i begyndelsen af juli. Ikke desto mindre har delta-varianten forårsaget en drastisk stigning i antallet af smittetilfælde i dette land og medført en femdobling på blot to uger, hvilket har skabt tvivl om, hvorvidt det var den rette beslutning af løfte restriktionerne for rejsende fra Holland.

Deltag i denne måneds M3 Pulse, og del dine tanker om dette nye emne

Synes du, at retningslinjerne for starten af det nye skoleår er passende i forhold til at holde smitteniveauet lavt på trods af den nye deltavariant?

Deltag
Hvis du tilmelder dig M3 Global Research, vil du modtage det månedlige spørgsmål fra M3 Pulse og resultaterne direkte i din indbakke.*

* Tilmelding er gratis og kræver kun nogle få klik. Hvis du tilmelder dig vores panel, vil du også blive inviteret via e-mail til vores betalte undersøgelser om en bred vifte af sundhedsrelaterede emner.